top of page

U19 - Seriepremiären Hemma vs Mean Machines

Kickoff för Premiären hemma på IP i fint väder! Matchen började bra.

Predators började med mycket springspel och reden efter 5 spel sprang Adam in en tidig TD. Kristianstads defense Hampus Wennman tvingade fram en fumble som togs av Ali Kassar.

Med en mix av spring och pass spel kunde Kevin Do Rosario till slut checka in med en TD. Ställningen 13-0.

I andra kvarten reducerade SMM med en TD via passning när Predators hade en liten mixup i försvaret, och SMM quarterback kunde hitta sin nr3 i endzone, 6 + extra poäng. Ställningen 13-7.


Predators Erik Torstensson introducerade sig i matchen med att göra sin första TD i U19. Under dagen gjorde Erik flera fina springningar.


Resterande delen av andra perioden hade båda lagen svårt att hitta något spel med en hel del flaggor och första halvleken slutade på 20-7.

SMM började med bollen den andra halvleken. Det såg ut som SMM hade hittat sitt spel men Axel Seth tacklade QB och tvingade fram en ny fumble som även den togs av Ali Kassar.


Predators hittade också sitt spel igen. Ett misstag hände mellan Centern och QB där bollen låg på marken, men offensive linjeman Loke Ottosson var snabb att uppfatta situationen och plockade upp bollen. Med 3 SMM spelare som hängde på honom lyckades han att göra sin första U19 TD!

Blir en hel del jubel när ”Big Men” får göra en TD. Defense lyckades att hålla SMM och Predators anfall var på gång igen. Med en ny drive med en blandning av spring och pass spel så kunde Kevin DoRosario gör sin andra TD för dagen. Och ställningen var nu 34-7


Predators passade på att byta in sina yngre spelare. SMM reducerade med en TD och en 2 poängare där de kunde snygga resultatet till 34-15. Vi tackar SMM för en bra match. De hade en ung trupp som kommer att bli bättre och bättre.

Slutresultatet blev 34-15 till Predators och en skön vinst att bygga vidare på! GO PREDATORS !!!


bottom of page